ZV1 – Assen thuis, altijd lastig.

Wedstrijdverslag Zitvolley 1 tegen Assen, door Anton Schäffer.  Na de zinderende wedstrijd afgelopen week tegen Apollo stond Bartje op het programma. Met nieuwe aanwinsten voor de nationale ploeg is dit toch wel een tegenstander om rekening mee te houden.

De opdracht om scherp te beginnen en vooral oplossend te spelen heeft ons in de eerste set geen moment in de problemen doen geraken. De service was meer dan goed en het spel was verzorgd. Onze gasten uit Assen kregen geen bil aan de grond. Met 25-14 zijn we goed van start gegaan. De tweede set was een betere kopie van de eerste met 25-8 kon dit wel eens een lekkere middag worden. zoals de kop al aangeeft moet je nooit verslappen. de service werd minder, we scoorden zelf niet meer zo makkelijk en zo hielpen we onze gasten in het zadel. Na hangen en wurgen verloren we de derde set nipt met 23-25. Een kleine donderspeech en de neuzen stonden weer recht. Het spel heeft het nivo van de eerste en tweede set niet meer gehaald maar we hebben wel de veerkracht om de wedstrijd weer naar ons toe te trekken…. 25-23 en 3-1 winst.

De Final 4 wordt dit jaar in Haarlem gehouden. Check de site en meld je aan als supporter zodat wij weten hoeveel vervoer geregeld moet worden!

Alterno Zitvolley 1 – Sudosa/SC. Bartje 1 : 3-1 (25-14,25-08,23-25,25-23)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 maart 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie