Zo voelt winnen dus

Na vorig seizoen veel wedstrijden te hebben gewonnen, was de start van dit seizoen even wennen. We hadden tot nu toe namelijk alle wedstrijden verloren en pas 2 punten. Vandaag had iedereen het gevoel: we gaan punten pakken!

Enige nadeel, door dit gevoel startten we de eerste set heel gespannen. Dit betekende dat we al snel achter de feiten aanliepen. Na hard werken herstelden we, maar het was te laat (18-25).

De tweede set was er een grote omslag. Het spel liep beter en we scoorden steeds meer ballen. A.B.S. D1 was duidelijk onder de indruk, want ondanks dat ze veel ballen hadden, maakten ze ook meer fouten (25-17).

De derde en vierde set werd deze stijgende lijn doorgezet (25-19 en 25-21).
Eindelijk punten, zo voelt winnen dus! We staan nog steeds onderaan, maar dit smaakt naar meer 🙂 Dus aanstaande vrijdag gaan we weer met ons beste beentje voor de wedstrijd in tegen Avior D3.

The man of the match: Bert Kemkes! Zonder hem hadden we geen wedstrijd kunnen spelen. Door wat communicatieproblemen hebben wij deze helft geen scheidsrechter bij onze thuiswedstrijden. Bert was zo aardig om deze wedstrijd op zich te nemen, zodat wij toch konden spelen! Bert bedankt!

Ps. Je mag vaker komen, want blijkbaar heb je een goede invloed op ons eindresultaat 😉 geintje natuurlijk!