Zitvolleyballers geplaatst voor final four

Verslag van de wedstrijd ZV1 tegen Allvo door Anton Schäffer. Op de dag waar het voor de jeugd ging gebeuren konden wij dan ook echt plaatsing voor de final 4 veilig stellen. Hiervoor moest Allvo uit Almere met lege handen naar huis gestuurd worden. Vanaf het begin was de service goed, Allvo kon redelijk meekomen door
onze eigen foutjes en slordigheden. Uiteindelijk gaf de service de doorslag met een serie van 8 van onze nummer 1 (Martijn). Hierdoor was het verzet gebroken en konden we de tweede set, met goed spel en wederom een geweldige servicedruk, naar onze hand zetten. Het spelletje klopte op bijna alle fronten. De derde
set gaf geen ander beeld en in de vierde set deed onze nr 13 nog een serie van 14 opslagen ineens van 5-5 naar 20-5 voor.

Een heerlijke namiddag, ook voor de zitters dus! Onze final 4 wordt gespeeld op 3 mei in Haarlem. De eerste bus is vol en dus hebben we besloten om, indien er genoeg animo is, nog een bus te regelen om zo Alternoten dit spektakel niet te hoeven laten ontgaan.

Anton Schäffer, speler/coach Zitvolleybal 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 24 maart 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Proficiat ZV1.
    Een knappe prestatie vooral ook omdat enkele toonaangevende spelers begin dit seizoen er niet meer bij waren. Compliment voor Anton en de zijnen waarbij vooral ook de prestaties van Martijn en Esther (spelen volleybal en zitvolleybal!) en ook die van Elske in het oog sprongen.
    Heel veel succes op de NK in Haarlem! Die 3e bus komt ook wel vol toch?