Zitvolleybal 1: de generale

Wedstrijdverslag van Zitvolley 1 door Anton Schäffer.  Zaterdag 12 april… in het voor programma van dames 1 spelen is natuurlijk altijd leuk en geeft een lekkere lading mee voor de komende wedstrijd tegen bvc Holyoke. Een geduchte tegenstander zo is gebleken. Op 3 mei spelen we de final four en we zullen Holyoke waarschijnlijk als eerste treffen.

De “generale” begon overdonderend, goed (zelfs uitstekend) veldspel, strakke service en aan het net onverslaanbaar. De start, zonder Elske, was dus erg goed, Arjan ontpopte zich als prima stand in spelverdeler en we gaven de tegenstander geen cm toe. 15-14!

In de 2e set waren de rollen omgedraaid en kregen wij geen grip op de service druk en het aanvalsgeweld, daar waar in de eerste set de ballen onze kant opvielen vielen ze in de tweede vooral in…. Dan maar vrijuit spelen, er staat immers niets op het spel maar een goede pot helpt natuurlijk wel zo in de voorbereiding op de final four.

Set drie en vier konden we niet meer het niveau van de eerste set halen en dus verloren we….. de “generale”.

In Haarlem op drie mei zal de coaching in handen zijn van Gert Veldhuizen, die dit jaar een geweldige prestatie heeft neergezet met de mannen van 1.

De selectie zal de komende weken de punten op de i gaan zetten. Houd de site, twitter enz in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Tot op 3 mei!

Foto’s Jos Mulder: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 april 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie