Zeker van een plek in de play-offs

Vol goede energie begonnen we afgelopen zaterdag in eigen hal de wedstrijd tegen Sneek. We hadden nog wat recht te zetten nadat de beker in december nipt met 2-3 verloren ging.

Met een ijzersterke serve en goede blokkering wisten we gelijk een voorsprong te pakken tegen de Friezinnen. Zo wonnen we de eerste set met 25-20. De tweede set was een stuk spannender. Door mooie reddingsacties van Rosita en vechtlust wisten we in de spannende slotfase ook de tweede set naar ons toe te trekken. Het Alterno publiek liet zich goed horen en klapte en schreeuwde enthousiast mee. Zo konden we de derde set volop doorknallen en door een sterke serve serie van Bregje in het midden van de set wisten we een riante voorsprong te pakken. Deze gaven we niet meer uit handen en zo werd het 25-18 en 3-0.

Een heerlijke overwinning! Niet alleen hebben we nu een team uit de top 3 verslagen, ook staan we nu zelfstandig vierde en zijn zeker van een plek in de play-offs. Puzzelstukjes lijken steeds meer op hun plek te vallen en we hebben zin om deze fantastische start van 2017 een mooi vervolg te geven. Op naar zondag want dan staat om 15.30 uur de uitwedstrijd tegen Peelpush op het programma (HH).

Kijk HIER voor de wedstrijdfoto’s van Rudy

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *