Zaalwacht/bardienst instructie vanaf 25 september 2021 m.b.t de Corona maatregelen

In de hal, kleedruimten en op de tribune mag feitelijk alles weer als vanouds. Er hoeft geen 1,5 m afstand meer worden gehouden, er is geen registratie meer nodig en er geldt geen maximum aantal meer voor in de kleedkamers.

Voor het clubhuis (horeca) gelden wel beperkende regels:

QR code t.b.v registratie contactgegevens.
  • Registratie is verplicht zodra je in het horeca-gedeelte komt. Dit kan via een formulier die op de tafel bij de ingang ligt of d.m.v. de QR code ( zie afbeelding).
  • Ook dient de bezoeker te kunnen voldoen aan het tonen van de corona-pas (dus vaccinatie bewijs, negatieve test bewijs of corona herstelbewijs) en een ID te kunnen laten zien. Hierop controleren we niet bij de ingang, maar de bardienst kan dit wel doen in het clubhuis. Om geen discussie met elkaar te voeren, kun je als bardienst netjes vragen of degenen die er zitten zich hebben geregistreerd en of ze voldoen aan de corona maatregelen.

Wanneer iemand dat niet wil of kan tonen:

Daarvoor hebben we een afhaalloket ingericht. De consumptie kan dan buiten op het terras óf in de ruimte bij de dartborden worden genuttigd. Verzoek wel of de glazen etc. weer netjes teruggebracht kunnen worden naar de bar. Het hele team kan daar dan plaatsnemen. Indien je het prettig vindt, kun je als bardienst/zaalwacht een geel hesje aan doen. Dat maakt je herkenbaar.

We proberen zo goed mogelijk met de corona-maatregelen om te gaan en discussies te vermijden. Heb je een probleem, of kom je er niet uit? Bel/app mij dan. 06-51210211 (Monique Nijhof).

Tijdens trainingsavonden zal het gedeelte bij de dartborden beschikbaar als niet-horeca gedeelte voor diegenen die niet willen of kunnen voldoen aan de wettelijke maatregelen. Ook dan is het afhaalloket voor hen de toegang om iets te bestellen aan de bar.

Het is een enorm lastige situatie en we proberen zo goed mogelijk de maatregelen te volgen en hier pragmatisch mee om te gaan. Niemand willen we buiten sluiten. Het is ook niet uit te leggen dat je in het veld iedereen mag knuffelen en in het clubhuis niet welkom bent. Helaas hebben wij hier wel mee te dealen.

Succes.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 oktober 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *