Winst op de gele buren

D6 wint van de gele buren. Vrijdag 31 maart was het voor ons zover: de wedstrijd tegen Dynamo D5! De vorige wedstrijd tegen D5 hadden we gewonnen met 3-2. We waren van plan deze keer dus ook van ze te winnen! De wedstrijd was laat, maar dat was niet te merken aan de energie die we hadden. Met volle moed vertrokken we naar Omnisport. Het inslaan verliep goed en we hadden er veel zin in. Met de volgende opstelling begonnen we aan de 1e set:  Suus en Esther op passer loper, Kim en Puck op midden, Daphne op spel, Nienke op dia en Quinty als onze libero.

Aan het begin van de set was het spannend want de beide teams liepen gelijk op. Dit hielden we helaas niet de hele set vol. Dynamo had een goede service en ons team was niet in staat de bal goed te passen. Dit leverde ons een achterstand op van 6 punten.  De set hebben we verloren met 20-25.

Ondanks het verlies van de 1e set, begon iedereen met een opgeheven hoofd aan set nummer 2. We behielden de opstelling en hoopten op winst. Deze set speelden we wankelend, maar waren in staat te winnen met 25-23.

Tijd voor de beloofde 3e set.  Bijna het hele team werd gewisseld, maar dit zorgde er niet voor dat de set minder spannend werd. Zeker toen het 24-24 stond, zat het publiek op het puntje van zijn stoel toe te kijken. Wij hebben de set gewonnen met 26-24, wat een heel verschil was met de set erna.  De 4e set viel namelijk zwaar tegen. De service was moeilijk, wat zorgde voor een grote achterstand die we niet meer konden rechttrekken.  Het werd 15-25 voor Dynamo.

De tussenstand: 2-2 . Dit betekende een 5e set op de late avond. We hadden een goede service en wonnen de set met 15-11. Net als de vorige wedstrijd tegen Dynamo D5 hebben we dus gewonnen met 3-2.

We willen Marloes en Moniek bedanken voor het coachen en Kim en Luna voor het meespelen!

Volgende week vrijdag spelen wij om 19.15 uur tegen BSV D1 in de Alternohal!

Groetjes Lieke, dames 6

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *