Winst en verlies voor MA2

wedstrijd van 29 September. We begonnen de eerste set sterk. We maakten de eerste punt en de opslag ging al meteen goed. Het lukte om Salvora onder de 15 punten te houden. De tweede set begon Salvora met de opslag. Deze vingen we goed op en hadden zo al snel weer de opslag aan onze kant. De pass ging over het algemeen lekker, dus we konden ook goed aanvallen, waar we veel punten mee maakten.

De derde set begon, het ging iets minder goed dan de eerste twee, we lieten Salvora zelfs boven de twintig punten komen! gelukkig hadden we het voordeel dat onze opslag goed ging en wonnen we de set alsnog met 25-21.

De laatste set, we hadden de wedstrijd al gewonnen, maar wilde toch nog wel graag de bonuspunten. We waren vanaf de derde set duidelijk wat ingezakt, maar de vierde ging toch beter dan de derde (wel een punt).  We rondden de wedstrijd af en winnen zo met 4-0!!

Anouck Spijkerbosch

Wedstrijd van 6 oktober: Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Dynamo MA2 in het Omnisport. We begonnen pas om half 5 dus hebben we eerst gezellig samen wat gegeten in de kantine van Dynamo. Helaas was Myrthe niet aanwezig en kon Anne K niet meedoen omdat ze door haar enkel gegaan was.
We begonnen goed en het liep aardig gelijk op helaas verloren we de eerste set met 25-20. De tweede set begonnen we weer goed deze verloren we helaas ook met 25-22. De derde set ging het weer gelijk op maar deze keer wonnen we met 25-20! Nu proberen om er een vijfde set uit te slepen maar helaas dit lukte niet we verloren met 25-17. Het was een leuke gelijkwaardige wedstrijd, we speelden goed en gaan vooruit.
Op naar de volgende wedstrijd!

Groetjes, Benthe

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *