Wilde honden over naar kerstsfeer.

Zaterdag 14 december stond er voor de wilde honden een uitstapje richting Amsterdam op het programma. Voor een kans om de wilde honden in Afrika tegen het lijf te lopen betaald u maar liefst 5000,- euro! Amsterdam heeft dus meer geluk. Op een aantal wilde honden in Artis na, lopen ze in het groen van Alterno rond in de Arena van US Amsterdam. Ik hoop dat u deze gratis kans niet hebt laten lopen. Daarnaast worden de wilde honden in Afrika beschermt en ondersteunt Artis dit project! Lekker voor ons wilde honden in Amsterdam, volop bescherming.

Om 20.00 uur mochten we aantreden voor de laatste jacht op de punten van dit kalenderjaar. Met ons systeem enigszins aangepast trokken wij ten strijde. Gelukkig was er een goede focus op het uitvoeren van onze eigen taken en op de afgesproken teamtaken. Er werd onderling goed gecommuniceerd waardoor we elkaar goed scherp hielden.
De service en de pass waren ruimschoots op orde, waardoor we daardoor ook lekker ons eigen spel konden spelen.
Voor de wedstrijd kreeg onze libero nog een mooi youtube nummer toegestuurd met daarbij de tekst: “Dit moeten jullie draaien in de kleedkamer als jullie straks gewonnen hebben!” Het nummer heet: Mama Laudaaa.

Karma was het dan ook toen tijdens de wedstrijd een nummer dat we de hele competitie nog nooit gehoord hadden, ineens vaak als nummer werd gedraaid als het spel even stil lag… 1x raden welk nummer dat was….

1+1+1 is dus nog steeds 3.
Beschermde wilde honden + eigen goede focus + muziekkarma= overwinning!
Hopsa! 3 punten mee naar huis en door in kerstreces.

We trainen deze week nog en dan zullen we een korte pauze inlassen.
Onze twee jongste wilde honden zullen in de kerstvakantie en in januari aantreden met het jeugdoranje team. Dat betekent voor ons dat de wedstrijd van 11 januari verplaatst gaat worden en dat we pas weer op 18 januari zullen aantreden tegen Prima Donna Kaas Huizen in onze vertrouwde eigen hal.

Dan rest ons nog al onze trouwe supporters, woeste supporters, supporters op afstand, supporters in ons hart en alle nog niet genoemde andere supporters een hele fijne kerst te wensen en natuurlijk een gelukkig, voorspoedig en gezond 2020!! We hopen alle supporters op 18 januari om 17.30 uur in de Alternohal te mogen begroeten! Dan wordt het weer een dolle bende!

Dan ook nog even vast een datum om vast in de agenda te zetten.
01-02-2020, 20.30 uur, aftrap van het eerste Alternofeest van dit jaar!
Het douche- en (zwem)bad feest!

Lieve groeten dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 december 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *