Wie kan ons helpen?

De minicommissie jeugdcommissie gaan samenwerken in de nieuwe commissie volleybalzaken. Daarom zoeken we nieuwe coördinatoren.

Wat doet de coördinator?

In de nieuwe commissie Volleybalzaken zijn de oude jeugd- en minicommissie samengevoegd. De commissie bestaat uit enkele coördinatoren. De coördinatoren volgen de ontwikkeling van de spelers. Het gaat dan om de grote lijnen, dusdanig dat de coördinator voldoende inzicht heeft om de teams te kunnen indelen.

Meer dan voorheen gaat het om samenwerking met de trainers, de trainer begeleiders en de doel groep e.a.:

  • De trainers hebben het meest actuele beeld van de spelers. Echter zij hebben ook een teambelang. De coördinator heeft hier een objectiverende rol.
  • De trainer begeleiders hebben zicht op zowel de ontwikkeling van spelers als trainers. Zij kunnen ondersteunend advies geven aan de coördinator.
  • De organisatorische zaken liggen bij de doel groep en bij de administratieve leden. Coördinatoren kunnen deze groepen benaderen voor ondersteuning. In ons nieuwe organogram valt dit onder het kwadrant Operationele zaken.
  • De werving, activiteiten, betrokkenheid van ouders, ligt allemaal bij het kwadrant vereniging.

We hopen op deze wijze de taak van de coördinator lichter te maken.

Wij zoeken 3 nieuwe coördinatoren:

  • Jongens/Meisjes 6-10 jaar > vervuld
  • Jongens 10-18 jaar > vacant
  • Meisjes 10-14 jaar > vacant
  • Meisjes 14-18 jaar > vacant

Ben je nieuwsgierig wat de taak inhoudt? Zou je de taak misschien samen met een ander willen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met

 Rob van den Dool, bestuurslid Volleybalzaken: 06-5199 3856.

Daarnaast zijn we op zoek naar twee trainers.

We zoeken een trainer voor MC5. Een leuk team, waarvoor we een volwassen trainer voor zoeken. Er is al wel een jeugdige 2e trainer, die de groep al kent. Heb je zin om dit samen met haar te doen, stuur dan een bericht naar Mirjam Zijlstra: 06-5027 1494.

De instroomgroep is ingehaald door haar eigen succes. In oktober is een klein groepje C-instroom gestart. Die groep is zo snel en hard gegroeid, dat zij nu een competitieteam zijn.

Graag starten we een nieuwe instroomgroep in de C.

We zoeken daarvoor iemand die het leuk vindt om kinderen de basisbeginselen van het volleybal te leren. Interesse, zoek contact met Mirjam, ook als je het samen met iemand wil doen: 06-5027 1494.

Rob van den Dool

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button