Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Wesselink pakt eerste prijs

Geplaatst op 29 augustus 2017 door Jos Mulder

Waar we in Nederland op het punt staan om met het nieuwe seizoen te beginnen, is dit aan de overzijde van de oceaan al volop bezig. Fleur Wesselink heeft daar, in de Verenigde Staten, haar eerste prijs te pakken en het is meteen een persoonlijke. Afgelopen week werd de van Alterno afkomstige speelster, namelijk gekozen tot aanvalster van de week in Heart of America Athletic Conference.

Wesselink vertrok eind vorig seizoen naar de Verenigde Staten waar ze bij het Benedictine College uitkomt voor het team The Raven.

Haar team was sowieso goed op dreef want afgelopen weekend (vrijdag en zaterdag) speelden de dames vier wedstrijden die ze allemaal winnend wisten af te sluiten. Daarvoor legden ze 740 km rijdend af door de VS. Ook vanavond stond er weer een wedstrijd op het programma waarvoor maar liefst 540 km gereden diende te worden.

Donderdag is het opnieuw bal voor Wesselink. Dan reist ze met haar team namelijk met het vliegtuig naar Phoenix, Arizona om daar vrijdag en zaterdag weer wedstrijden te spelen. Alles bij elkaar een druk schema. (JM)

http://www.ravenathletics.com/article/1958.php
http://www.heartofamericaconference.com/

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 augustus 2017 door Jos Mulder
Share Button
«
»

2 reacties

  1. Rien Scholten schreef:

    Als MC1-meisje had Fleur al een enorme drive.
    Je ziet waar je dat uiteindelijk brengen kan.
    Gefeliciteerd Fleur!

Laat een reactie achter