Wessels kiest voor Alterno

PERSBERICHT: Het volleybalseizoen 2016-2017 is nog in volle gang en Coolen Alterno is nog druk bezig met de wedstrijden in de kampioenspoule. Toch is de club ook al bezig met het seizoen 2017-2018.
De eerste ontwikkeling op dit gebied is het aantrekken van de 18-jarige passer/loper Kirsten Wessels.

De uit Loppersum afkomstige speelster van Jong Oranje komt over van het Talent team waar ze de afgelopen twee seizoenen actief was.

Manager Hans Stindt over de komst van Kirsten: “Wij zijn trots en blij dat Kirsten voor Coolen Alterno heeft gekozen. Met het vastleggen van Kirsten wordt onze selectie in de breedte en diepte versterkt.”

Door het vastleggen van deze Jong Oranje speelster bevestigt de vereniging dat ze graag grote talenten aan zich wil binden om ze te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière

Nadat duidelijk was geworden dat Kirsten na dit seizoen het Talent Team zal verlaten, was er voor de talentvolle passer/loper direct belangstelling van diverse clubs. Alterno is dan ook blij met de keuze van Kirsten.

Hierover zegt ze zelf: “De keuze voor Coolen Alterno is voor mij helder. Ik wilde na 2 jaar bij het Talent Team beslist in de eredivisie blijven spelen bij een vereniging die speelsters optimaal kan begeleiden op sportief en andere gebieden. Hierdoor ben ik bij Coolen Alterno uitgekomen omdat ik me hier als speelster verder kan ontwikkelen met Ali Moghaddasian als trainer.”

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 maart 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *