Jubilerende WENZ recreantentoernooi blijft groeien

De jaren zijn snel gegaan en vanaf de start kent dit toernooi alleen maar groeimomenten. Ieder jaar is het aantal teams gegroeid. En dat zegt wat. Als veel teams ieder jaar besluiten om weer mee te doen, betekent het dat zij plezier hebben in het spelletje, de sfeer goed vinden en zeker weer zin hebben in het balletje hooghouden aan het begin van het jaar. Maar er waren ook enkele nieuwe teams, waaronder het nieuwe recreantenteam van Alterno van de dinsdagavond. De teamnaam was bijzonder tijdgebonden gekozen: Beter één oliebol in de lucht dan zes in het veld. Maar die oliebollen deden het maar wat goed. Geen enkele wedstrijd verloren en dan ben je per definitie kampioen. Maar dit kampioenschap moeten zij delen met Team XXX. Een combi team van Harderbergers en Alternoten, jong en oud bijeen.

Met maar liefst 15 teams was er dit jaar het toernooi. Bekend om haar sportiviteit, gezelligheid en natuurlijk het bekende gebak-buffet, geheel verzorgd door WENZ. Dit keer ook nog een bijzonder jaar, want dit is het 1e lustrum van dit toernooi. Onno en Vera (WENZ) hartelijk dank voor de inmiddels jarenlange sponsoring op een mooie wijze van dit toernooi.

Het feit dat er geen scheidsrechters zijn bij de wedstrijden én dat er geen onvertogen woord is gevallen, zegt wellicht heel veel over het sportieve gedrag van alle spelers. Het gaat om het plezier. En dat hebben alle spelers.

Net Fout had net foute kleding aan. Dit team had zich bijzonder uitgedost in carnavalskledij, waarbij ik mij afvraag of dit echt lekker speelt. Maar goed, plezier hadden ook zij.

Volgend jaar is er weer een WENZ toernooi en wel op zondag 3 januari 2021. Noteer dit vast in de agenda.

Voor alle foto’s van het toernooi: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *