Weer winst voor MB2

Na 6 wedstrijden gespeeld te hebben en alles gewonnen te hebben, was het vandaag tijd om naar Heino te gaan voor de uitwedstrijd tegen Hevo MB2. We moesten al om 7:45 verzamelen bij Alterno, gelukkig was iedereen klaarwakker! Niet dus.. Zij staan 7de in de poule, dus wij hadden als team niet een hele zware wedstrijd verwacht.
Maar aan het begin viel dat toch tegen. We gingen eerst gelijk op, maar ze bleven maar terugkomen. Hevo was erg goed aan het verdedigen dus we waren echt verbaasd, want ze hadden bijna elke bal. Toch kwamen wij weer terug in de eerste set, en wonnen we deze met 17-25.
De tweede set ging gelijk al stukken beter. We namen gelijk al een grote voorsprong, maar dat kwam ook door onze goede serveerster: Renske. Renske ramt er een paar puntjes in, maar ook Melanie heeft een goede serie. Melanie had 4 aces achter elkaar. Hierbij winnen we deze set met 8-25.
In de derde set zakte we weer een beetje in, we begonnen de set met een paar puntjes achterstand. Maar toch zorgden we er weer als team voor dat we doorzetten om toch de set te pakken. Bijvoorbeeld doormiddel van de B-aanval, dit doen we sinds kort maar toch is dit eigenlijk wel een heel belangrijk wapen voor ons team. Dat gaat ook goed, want we staan weer voor! Hevo laat zich zeker niet afleiden, want ze blijven elke keer weer terugkomen. Ook deze set pakken we weer, met 17-25.
De laatste set werden we echt wakker! Melanie had weer een geweldige servicereeks, en het team was goed bezig. Door het goede samenspel was deze set ook snel voorbij, en deze wonnen we ook weer met 8-24.
Door het winnen van deze wedstrijd staan we weer eerste in de poule! We hebben nu 7 wedstrijden gespeeld en 33 punten gehaald, de nummer 2, SV Dynamo Apeldoorn MB 6 heeft 8 wedstrijden gespeeld en 32 punten gehaald. Dus hopelijk houden we dit vol, en gaan we voor de winst! Op naar de volgende wedstrijd, tegen SV Dynamo Apeldoorn MB3.