Weer een stapje verder

En deze druilige dag is weer ontzettend veel gedaan in het clubhuis van Alterno Vanmorgen om 09.00 uur waren we er weer. De diehards voor het opknappen van het clubhuis. Dit keer waren Bas, Katheleine, Karin, Peter, Jan V, Jan B, Laurens, Rosie, Petra, Patricia, Rene, Tonnie en Monique van de partij. En wat is er weer veel werk verzet.

Alle muren in het clubhuis zijn geschilderd, de plinten zijn weer groen, de klapdeuren eveneens, het prikbord is grijs, de tafels zijn voorzien van een extra laklaag, de koof is af, het kastje is ingekort, het schap op het kinderkastje is gemaakt en gegrond, de rugleuningen van de banken zijn bevestigd, er zijn weer stoelen gegrijsd, het voorste halletje is gegrond, ….

Nu is daadwerkelijk het einde inzicht. We gaan denk ik, nog 1 of 2 zondagmorgens klussen. Hulp is altijd welkom, dus heb je zin en tijd en wil je je steentje bijdragen? Kom gerust. Ook hebben we inmiddels nagedacht over een nieuwe indeling. We gaan het ervaren. Wat is handig, wat is gemakkelijk, …. Groet, Monique

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *