Heeten sportief MB1- Alterno MB2

De eerste set begonnen we met een achterstand. Na een time-out gingen we weer met nieuwe energie het veld op. We waren niet helemaal in vorm, we hadden soms goede momenten en hadden mooie reddingen en acties! Helaas viel dat soms ook weer weg. We hebben ons een tijdje weten te redden en stonden toen weer voor. Toen rond de 20 liepen de punten gelijk op. het was even spannend, maar helaas zat het niet mee en hadden we 25-23 verloren.
Maar goed, ook al hadden we de eerste set verloren, we hadden weer een nieuwe set met nieuwe kansen! We begonnen weer met een achterstand, daarna vervolgde hetzelfde als in de 1e set. Ook al was er weinig energie in het veld, er was al meer energie dan in de 1e set. Soms pakte we het weer op en stonden we voor. Soms ging het weer iets minder goed. Een aantal spelers vonden het lastig om de concentratie vast te houden. Dat heeft ons veel punten gekost. Het was een doordeweekse avond dus dat betekend dat we overdags naar school waren geweest en direct er achter aan deze wedstrijd. Voor ons een leerpunt om in dit soort gevallen ons goed op te peppen, zodat we toch voldoende energie in het veld kunnen brengen. Aan het einde van de set was het weer spannend, het liep gelijk op! we stonden op een gegeven moment best wat punten achter, maar ondertussen hadden de tegenstanders al bijna de 25 bereikt… we gaven niet op en haalden zo wat punten binnen. Helaas hebben we het net niet gehaald en verloren we deze set met 25-21.
De 3e set begonnen we met voorsprong door een paar harde opslagen. Daardoor kregen we een boost en ging het heel goed. Een paar spelers moesten op andere posities spelen dan normaal. Het energie level was nog steeds niet heel hoog, maar de coach hielp ons daarmee door een time-out te nemen en even een hartig woordje te spreken. we hadden weer wat meer energie, wat harde aanvallen en scoorden mooie punten! Hierdoor hadden we de set met 25-15 gewonnen!!!
We gingen natuurlijk voor de winst met de 5e set dus we moesten de 4e set winnen! We gingen er klaar voor staan en begonnen de wedstrijd. We begonnen met een kleine achterstand, daarna pakte we het weer op! het ging ongeveer hetzelfde als de 1e en de 2e set, maar dan wel met meer energie! Helaas hadden we deze set met 21-25 verloren. En dit was dus de eerste wedstrijd van het seizoen die we verloren hadden. Maar we zijn niet getreurd en gaan de volgende wedstrijd gewoon weer knallen!

Geschreven door: Renske

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *