Wedstrijdverslag Alterno MB2 – Avior MB1 Revance 4-0 in the pocket

Wedstrijdverslag Alterno MB2 tegen Avior MB1 

30 november 2021

Na een 3-2 nederlaag aan het begin van het seizoen staan de meiden van Alterno weer tegenover de meiden van Avior. Na een hele morgen intensief helpen bij de mini-ochtend waren de verwachtingen vanaf de kant onzeker. Onze razende reporter Karin was ook weer van de partij om voor de thuisblijvende ouders verslag te doen van de belevenissen op het veld. Heel fijn, lachwekkend met een groot gevoel voor saamhorigheid onder de ouders en voor de coach om achteraf alle mooie momenten van de wedstrijd te herbeleven. Ook Quinty kon er zo toch een beetje bijzijn. 

De eerste opslag van Avior was gelijk raak helaas. Maar het tij keerde na die ene bal. Bij een stand van 1-3 voor Avior begon Lisette aan haar opslag. 2-3, 3-3, 4-3 …. 

Wat een service! Avior kreeg hem niet onder controle. Zodra de bal terugkwam was Alterno superalert en met mooie ballen van Kim werden deze gelijk op de grond gewerkt bij de tegenpartij. Lisette bleef mooie stabiele services afgeven. Na maar liefst 24 keer serveren door Lisette was daar dan de eerste setwinst voor Alterno: 25-3. Top gedaan Lisette. 

Het publiek dat toch wat ontevreden was over het gebrek aan spanning in de wedstijd, kreeg gelukkig toch meer dan ze gehoopt hadden. De tweede set begon met 0-4 voor Avior en tot de 10 punten bleven we tegen een achterstand aankijken. Daarna keerde het tij. Mooie korte seviceballetjes over het net door Kim haalde Avior uit hun ritme. Of kwam het door de coach van Avior die een bijzondere manier van positief coachen hanteerde. Met een supersmash van Fenne die bijna binnen de drie meter was, won Alterno met een stand van 25-23. 

De razende reporter maakt in de 3e set melding dat het net waarschijnlijk hoger is gehangen. Er belanden heel wat ballen in het net… Maar Kaya en Fenne slaan daarna een paar mooie serviceballen en de stand wordt 14-11. Uitstekende aanvallen door Nicole en Annemarte doen de punten stijgen. De coach van Avior is niet blij en gaat er maar bij zitten. Zijn time-outs zijn op. Setwinst 25-13. 

Nu op naar de 5 winstpunten voor een 4-0 overwinning. Wat een vorderingen hebben de meiden dit seizoen al gemaakt. Alert, mooi achter het blok, verrassende services, onverwachte 3 meter aanvallen door midden en diagonaal. Super meiden. Ook in de laatste set laten de meiden dit zien. Met een knalharde smash van Mila sluiten ze de set af met 25-16. Bedankt Annemarte, Carmen, Fenne, Ilse, Lisette, Luna, Kaya, Kim, Mila, Nicolle en coach Oscar voor de mooie wedstrijd. We hebben genoten aan de kant. 

Marianne

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 31 oktober 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *