Wedstrijdzaken

1. Algemeen

Wedstrijdsecretaris Alterno: Esther Zinnemers en Jan Bijsterbosch ( mail )

Algemeen:

Wedstrijden vormen het hart van Alterno, en wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Onze toegewijde Wedstrijdsecretaris, Esther Zinnemers en Jan Bijsterbosch staan klaar om jouw vragen en uitdagingen aan te pakken.

Soms spelen lagere jeugdteams in de Walewein vanwege ruimtegebrek, maar geen zorgen – daarmee lukt het om het wedstrijdprogramma rond te krijgen. Meld alle wedstrijd gerelateerde problemen aan Esther of Jan en zij zorgen dat het wordt opgepakt!

Wedstrijdwijzigingen:

Jouw team, jouw verantwoordelijkheid. Houd het competitieschema bij met de Nevobo-zoekmachine (Nevobo App) en check regelmatig onze site voor updates. Alle wijzingen worden door de wedstrijdsecretaris doorgegeven aan de personen voor wie de wijziging gevolgen heeft (teams, bardienst, zaalwacht, etc.).

Bardienst loopt via bardienstcoördinator en Zaalwacht via de zaalwachtcoördinator. Dit gaat niet rechtstreeks naar hen die bardienst of zaalwacht hebben.

Verplaatsen van Wedstrijden:

Flexibiliteit is key, maar met goede argumenten. Verplaatsingsverzoeken gaan via de wedstrijdsecretaris, uiterlijk 3 weken voor de wedstrijd. Realiseer je de beperkte beschikbaarheid van de hal. Een verzoek tot wedstrijdwijziging bij een thuiswedstrijd kan daardoor vrijwel alleen maar op een eigen trainingsavond plaatsvinden. Alleen t/m de C-jeugd kan in de Walewein gespeeld worden, en in de hal kan niet altijd geruild worden met een team wat in de Walewein traint.

Oefenwedstrijden:

Informeer eerst naar beschikbare zaalruimte en regel indien nodig bardienst via de Barcommissie. Vergeet niet om alles door te geven aan de wedstrijdsecretaris om dubbele boekingen te voorkomen.

Richtlijn bij slecht weer:

Volleybal is onze passie, maar veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. De algemene richtlijn die gehanteerd wordt bij slechte weersomstandigheden is dat, zolang het openbaar vervoer rijdt, de wegen voldoende begaanbaar zouden moeten zijn. Bij besluiten om niet de weg op te gaan is het wel van belang om tijdig alle betrokkenen te informeren en te zorgen dat de wedstrijden worden ingehaald. Let op: bij nationale competities volgen nationale regels.

2. Formulieren

Beoordelingsformulier 1e official:Download

Beoordelingsformulier 2e official:Download

Wedstrijdformulier blanco:Download

Wedstrijdformulier Alternohal:Download

Invulinstructie wedstrijdformulier:Download

Zaalwachtformulier blanco:Download

Zaalwachtformulier Alternohal:Download

3. Wedstrijdwijzigingen

Alle wedstrijdwijzigingen zijn terug te vinden op de Nevobo website. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 januari 2024 door Jos Mulder
Share Button