Wedstrijd verslag D1 van 30 okt.

Zaterdag 30 oktober 2021

Spannende zaterdag. Een positief en twee wachtend op een uitslag. Wat doen we… gaan we wel naar Wierden, of gaan we niet. Uiteindelijk besloten gewoon stoer te zijn, te gaan en maar te zien waar het schip zou stranden. 

Met maar 8 meiden begonnen we aan de warming up. We wisten dat er twee meiden op een andere positie zouden starten, maar vol goede moed wilden we ervoor gaan. De start van de wedstrijd zou om 15.00 uur zijn. Om 14.50 uur kreeg van de thuisblijvers het verlossende woord. Negatief…. Krijgen we een bericht.. ik ben er over 10 min. Ze had dus al het gevoel dat het wel goed zat, hup, pap mam in de auto, we gaan gewoon rijden. In het ergste geval hebben we een uitje van anderhalf uur heen en weer naar Wierden en mag ik niet spelen, maar anders ben ik misschien nog op tijd! Dat dus… bij het serveren voorafgaand aan de wedstrijd huppelde ze precies op tijd binnen. Yes 9 speelsters! 

De eerste set begon vrij moeizaam. We moesten echt even wennen aan elkaar en de posities. We hadden zoals anders weer drie doelen opgesteld. Het eerste doel was op als eerste team bij 10 punten te komen. Dit zat er helaas niet in, maar alsnog ging de set met 25-21 naar de tegenstander. Best ok. 

In de tweede set konden we de poppetjes weer op de juiste posities zetten en gingen we een stuk beter van start. We speelden ons eigen spelletje en hadden weer energie over om in elkaar te steken in plaats van de organisatie. Einde set 14-25.

De tweede er derde set gingen ook prima. In de derde set hadden we even wat opstartmoeilijkheden, maar we konden het met een goede organisatie, geduldig blijven spelen en ons eigen spel weer omdraaien. Setstanden 18-25 en 17-25. Uiteindelijk een mooie 3-1 winst. Ook fijn voor de thuisblijvers! 

Onze andere thuisblijven bleek ook positief, dus we hopen beide donderdag weer op de training te zien. 

Op naar volgende week waarin we thuis mogen aantreden tegen Sudosa uit Assen, die momenteel derde staan met 1 wedstrijd en 2 punten minder. 

Hopelijk zit er wat publiek om te tribune om ons aan te moedigen. 

Groeten dames 1 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 november 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *