Wedstrijd om van te leren

Afgelopen woensdag speelde wij tegen Sliedrecht sport dames 1. Vooraf gaand aan de wedstrijd mocht Eric zijn praatje houden in het bij zijn van alle sponsoren. Na zijn praatje was het om 20:00 uur toch echt tijd om te gaan strijden.

In set een begonnen we een beetje stroef. Een beetje afwachtend/voorzichtig. Toch wisten we de stand op gelijke hoogte te houden. Halverwege de eerste set kregen we een service serie tegen. We wisten hem passend niet meteen te kantelen waardoor we tegen een achterstand aanliepen van 5 punten. we hebben met zijn alle knop nog om gezet om alles er uit te halen maar we trokken aan het kortste eind. De set ging met 25- 18 naar Sliedrecht sport.

In set 2 wisten we dat we nog meer moesten gaan strijden. Meer energie en nog feller! Ook deze set wisten we ons aan het begin van de set weer op te trekken aan onze tegenstander. We scoorde mooie ballen, gaven meer service druk maar toch bleven we het zelf moeilijk houden en konden we het niet in winst omzetten. De set ging met 25-20 naar Sliedrecht.

Met een aantal wisselingen in de basis was het tijd om set 3 echt te gaan strijden. Wat hebben we nodig: veel energie en hard slaan. In de loop van de set 3e set kregen we het geloof er weer in. Iedereen ging strijden en we bouwde een voorsprong op. Er werd veel verdedigd, passend was het op orde en er werden harde ballen geslagen. Dit was ook te zien aan de uitslag van de set. 18- 25 voor Dros Alterno.

In set 4 kwamen we passend erg onder druk te staan we kwamen ver achter te staan en liepen erg achter de feiten aan. We verloren de set met 25-7. Dat betekend: 3-1 voor Sliedrecht.

Voor ons een wedstrijd waar wij veel van hebben geleerd. Komende zaterdag 24 november spelen wij alweer de volgende wedstrijd. Om 20:00 uur zal het fluitsignaal klinken en zullen wij spelen tegen VC Sneek.

We kunnen jullie hulp goed gebruiken! Dus tot dan!

Groetjes Caya van Cooten, Dros – Alterno D1

Meer wedstrijdfoto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *