Wederom geen winst voor D2

In tegenstelling tot vorige week mochten we zaterdag tegen 1 van de bovensten in de competitie spelen, VC Weert. Een wedstrijd waarvan we verwachtten geen vloek over ons heen te hebben. We hadden er vertrouwen in, na wel 2 goede trainingsweken! De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander hebben we namelijk gewonnen en veel kill blocks gemaakt. Een team waar wij weer geprikkeld werden om ons eigen niveau te halen dus.

Helaas is dit niet echt gelukt..
De eerste set begonnen we al met een behoorlijke achterstand. Ook omdat we onze opdracht, onze service goed houden, niet goed hebben uitgevoerd. We verloren deze met 20-25.

De tweede set was het roer omgegooid en heeft coach Eric wat gewisseld. Een spannende set waarin we meer onze kwaliteiten konden laten zien. Verdedigend kwam er meer pit in! Helaas konden het in de aanval niet genoeg afmaken, waardoor we de set met 24-26 verloren.

Door deze tegenslag leek het alsof we de 3e set er helemaal niet meer door kwamen. Dit was duidelijk te zien op het telbord, die eindigde met een stand van 12-25. Ondanks alles heeft Maureen passend en verdedigend een goede wedstrijd gespeeld.

Volgende week spelen we uit tegen een middenmoter, VV Utrecht. Maandag zullen we inventariseren wat we kunnen verbeteren met z’n allen. Ook zullen hard blijven training om weer punten te gaan pakken!