We zijn er klaar voor!

Er is hard gewerkt. Doeken opgehangen, plastic op de vloer gelegd, vloerbedekking erover heen, versiering aan het plafond, de mini-schilderwerken aan de wand en de bar staat. Kortom, het zware werk met de hoogwerker zit er op en het sjouwen met lastige, grote, zware spullen is gedaan. Vanmiddag nog de puntjes op de i en dan zijn we er echt helemaal klaar voor.

Sinds jaren gebruiken we weer de hal voor een feestavond. Dit jaar wel een heel bijzondere feestavond. Dit is ons jubileumjaar. 50 jaar zijn we geworden. En dat moet gevierd worden.

Kom feestelijk verkleed. Het thema is Happy Birthday. Hoe kan het ook anders!?

DJ Arjen start om 19 uur om de mini-disco schwung te geven en we gaan daarna over op het feesten voor alle Alternoten. Om 20.30 uur is dan de huldiging en daarna kan het los gaan. Aan het einde van de avond zullen Jochem en Thom muziek gaan draaien. Alle ingrediënten voor een knalfuif zijn er. 

Let op, neem je ID mee (we werken met bandjes ivm alcohol) én we gaan voor duurzaam. Je kunt een herbruikbare beker kopen voor 1 euro. Sinds 1 juli mag er geen weg werpplastic meer gebruikt worden en daar werken we graag aan mee. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 juli 2023 door Peter Bredenoort
Share Button