Wat een feest om zo een prijs te mogen ontvangen

De bestverkopende lotenverkopers van de Grote Club Actie werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. En dat was ook nodig, want er is maar liefst 3200 euro opgehaald middels de lotenverkoop. Direct na de wedstrijd van H1 mochten de winnaars van hun tribune het veld op komen. De wedstrijd liep een beetje uit, dus het werd iets later dan verwacht, maar gelukkig was er voldoende geduld om de prijzen in ontvangst te kunnen nemen.

Een mooie medaille voor de geleverde prestatie, een bidon en een sjaal met het Alterno-logo erop. Hoe blij kun je zijn met deze clubspullen…. De medaille is beschikbaar gesteld door de Grote Club Actie zelf voor iedereen die 25 of meer loten heeft verkocht.

En dan voor de top 3 verkopers (Lune, Fenna en Joris) een gesigneerde bal met alle namen van H1 en D1 spelers erop. En alsof dat nog niet genoeg is ook nog een bioscoopbon om heerlijk in de kerstvakantie naar een film te gaan. Yvar deelde vakkundig deze prijzen uit.

H1 maakte nog even het feestje compleet door met de winnaars op de foto te willen. De wedstrijd werd door de heren gewonnen, dus de lach op het gezicht was er. Nb ook dames 1 heeft gewonnen deze zaterdag, dus het was een mooi weekend voor onze 1e teams.

Na afloop nog even met z’n allen een drankje en een lekkere bitterbal voor alle winnaars.

Niet alle kinderen die een prijs hadden gewonnen, konden deze middag aanwezig zijn. Zij ontvangen de medaille en de prijs later. Ook zij gefeliciteerd.

Volgorde van beste verkopers: Lune Koning, Fenne Weterkamp, Joris Dalhuisen, Thijmen Boven, Bas van Bruggen, Saar Zuyderduyn, Noa van Hunnink, Bo Kleijer, Loïs Groters, Nova Bessels, Jayden Hartgers, Marit Horst, Enzo van Amersfoort, Britt Nikkels, Pim Snijders, Timo Beks

Ellen en Yvar, dank jullie wel voor jullie hulp.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 december 2023 door Peter Bredenoort
Share Button