Warmer feelings voor MC4

Op zaterdag 25 november staat een wedstrijd op het programma tegen de nummer 2, Ormi uit Epe. MC4 heeft de afgelopen tijd een leuke ontwikkeling laten zien en de meiden beginnen steeds meer op elkaar ingespeeld te raken. En dan staat Tess op en vraagt aan haar oom of hij het team wil helpen met inspeelshirts. Gelukkig wil hij het team helpen en binnen een paar weken is het geregeld. Yes, we hebben inspeelshirts! Het team is niet meer te missen in de hal door de knalroze shirts. Onze sponsor is HOTTUB Select en het motto is: warmer feelings! Met een warm gevoel moet MC4 het voor elkaar krijgen om de tegenstanders door de knieën te krijgen. En het lukt. Gelijk de eerste set staan de meiden met 16-6 voor en Ormi weet niet wat hen overkomt. Gelukkig zijn we zo hard van stapel gegaan, want Ormi vecht zich nog aardig terug. De eerste set wordt gewonnen. Yes 25-19 voor Alterno!

In de tweede en derde set herpakt Ormi zich. De sets worden met een grote voorsprong gewonnen. 16-25 en 9-25. Bij de vierde set moet het warme gevoel er weer voor zorgen dat we een vijfde eruit kunnen trekken. Er komt weer energie in het team en de meiden knokken voor ieder punt. Aan het eind van de set staat de schrik bij Ormi letterlijk in de lijven, want het lukt ze niet meer om goed op te slaan. Helaas hadden ze in het begin een voorsprong opgebouwd, want met 3 punten verschil gaat de vierde set naar de gasten uit Epe.

Geen slechte pot. MC4 heeft laten zien dat ze de strijd kunnen aangaan met de rest. Een warm gevoel in het team gaat ons de resterende wedstrijden helpen om meer sets te winnen.

Gerbrand van Hierden

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie