Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Vrouwen darten ook!

Geplaatst op 30 maart 2018 door Jos Mulder

Een keer wat anders dan volleyballen. Een aantal dames had afgesproken om donderdag avond eens de zinnen te verzetten door te gaan darten in de Alternohal. In eerste instantie was het voldoende om het bord te raken en de pijlen goed erin te krijgen. Tellen lieten we over aan William. Jeetje, wat kan die snel tellen! Na de 1e ronde besloten we ook wat meer te gaan mikken. En potverdikkie, dan gaat het opeens écht om de punten. Helaas is de laatste dubbel halen een opgave van jewelste en hebben we tenslotte maar een timer gezet. Anders zouden we nu nog voor het bord staan.

We vonden het ontzettend gaaf om te doen. Het lijkt zo even ‘ niets’ , maar als je eenmaal bezig bent met een paar Alternoten is het vooral gezellig, maar op enig moment ook spannend. Wie weet zijn we volgende keer wel weer op de ‘baan’ te vinden.

Onze voorkeur gaat overigens wel uit naar een iets groter bord met grotere vakken. Enne… we zijn er achter dat je de pijlen niet moet proberen te vangen. Dan zijn er echt pleisters nodig.

Ook eens tegen ons darten? Daag ons uit en wie weet, durven wij erop in te gaan.

Monique

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 maart 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter