Vrijwilligers onmisbaar!

Iedere vereniging heeft er velen…vrijwilligers. Grote of kleine taken; veel tijd of weinig tijd, zichtbaar of onzichtbaar….ze worden uitgevoerd door vrijwilligers en deze vrijwilligers zijn onmisbaar.

In de afgelopen jaren heeft Bert Hofs de financiële administratie ondersteunt. Na al die jaren geeft hij het stokje door aan Martin Koldenhof. Bert bedankt en Martin veel succes.

Naast Leo Bottema, de penningmeester, is ook Harold Rössler actief. Een nieuw team (Leo, Harold en Martin) dat ervoor zorgt dat de financiële administratie van de vereniging goed wordt uitgevoerd.  Achter de schermen, niet altijd zichtbaar maar super belangrijk.

Ook belangrijk is de ondersteuning voor de jeugd. Zichtbaar…niet altijd, belangrijk…..Jazeker! De jeugdcommissie is op zoek naar 1 of meerdere coördinatoren voor de jeugdteams.

Ouders die organisatorische taken zoals communicatie met spelers/speelsters/ouders/trainers, teamindelingen, hulp bij een toernooi etc. op zich willen nemen, zijn onmisbaar om de jeugd binnen de vereniging te laten volleyballen.

Wilt u zich aansluiten bij de jeugdcommissie of wilt u meer informatie neem dan contact op met Jacqueline Koopman en/of Rob van der Dool

Jeugdcie@alterno-apeldoorn.nl

Voor alle vrijwilligers….grote of kleine taken, zichtbaar of onzichtbaar, dank voor jullie inzet.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 september 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *