Vrienden van Alterno (VVA)

Wat zou het fijn zijn, als we niet alleen nu, maar ook in de toekomst al onze leden kunnen blijven voorzien van de kleine dingen, die het juist zo fijn maken bij Alterno.Zoals:

– een verzoek van de jeugdcommissie om een bijdrage voor het Sinterklaasfeest
– de minicommissie die ons vraagt de kosten te dragen van shirtjes voor het jaarlijkse minikamp
– vraag van de barcommissie bij te dragen in de aanschaf van een beamer
– het verzoek van het bestuur om een bijdrage voor het meubilair in onze nieuwe business-ruimte

Regelmatig komen er vanuit de v.v. Alterno dergelijke verzoeken bij het bestuur van de VVA.
Het bestuur bekijkt dan of wij financieel kunnen helpen. Uiteraard moet er wel voldoende in de kas zitten!Vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar “Vrienden”. Iedereen kan lid worden van de VVA!De VVA verkrijgt nl. haar financiën door bijdragen van mensen en/of bedrijven, die zich hiervoor hebben aangemeld en jaarlijks een bijdrage doen.De “Club-van-100” is in de VVA geïntegreerd. Deze club bestaat uit mensen die jaarlijks €100,00 afdragen aan de VVA. Wil je lid worden van deze club? Stuur een mail naar vva@alterno-apeldoorn.nl . Indien je wilt zien wie er al lid zijn van de Club-van-100 klik dan hieronder op de link.

Bestuur VVA

Het bestuur van de VVA bestaat momenteel uit (vlnr.): René Geerdink (penningmeester), Ton Demmer (secretaris) en Wim Burghout(voorzitter)

Lid worden

De minimale bijdrage is: € 25,00 p.j.

Voor uw bijdrage ontvangt u jaarlijks een factuur en ontvangt u een jaarverslag. Eens in de 2 jaar houden wij een ledenbijeenkomst.

Aanmelden?
Download het lidmaatschapsformulier, vul het in en mail het naar: vva@alterno-apeldoorn.nl. U mag natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen.

Jaarverslagen:

Downloads:

 

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 december 2018 door Jos Mulder
Share Button