Voorlopige trainingsgroepen seizoen 2023/2024

De voorlopige trainingsgroepen voor seizoen 2023/2024 zijn bekend.

Hieronder vind je de indeling van de voorlopige trainingsgroepen.

In de toelichting lees je hoe we te werk zijn gegaan. Let op: het gaat om een voorlopige indeling.

In mei en juni gaan we in deze groepen trainen. Daarna wordt de teamindeling definitief. Twijfel niet om je vragen te stellen aan de juiste persoon, ook als je misschien niet snapt waarom je in een bepaalde groep bent ingedeeld.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het trainingsrooster.
Vanaf 8 mei gaan we in deze indeling trainen. Daar gaan we mee door tot eind juni.

We hopen dat jullie met de toelichting voldoende inzicht hebben in het indelingsproces. Wij hebben geprobeerd zo goed mogelijk rekening te houden met alle belangen, zowel van individuen als van de vereniging.

Wat we van jullie vragen is om je te realiseren dat alle belangen nu eenmaal niet samengaan, en dat teamsport een kwestie is van rekening houden met elkaar, een beetje geven en ontvangen. Hopen dat het zo mooi mogelijk is, maar ook accepteren dat het misschien net anders is dan jij wenst.


Aanvullende informatie voor de trainingsgroep JB1/2
Deze groep start gezamenlijk en zal op twee velden samen gaan trainen. Uit deze groep worden twee teams gevormd, mogelijk met aanvulling uit JC1/JC2. We komen voor twee JB teams eigenlijk net wat spelers te kort. Het is fijn als jullie goed om je heen kijken in je vriendengroep. Misschien hebben er wel wat bekenden zin om mee te komen volleyballen, zodat we een volwaardig JB2 kunnen maken. Aanvullend zullen we dan een meespeelschema maken met jongens uit zowel de C als de B.

Hartelijke groet vanuit de commissie Volleybalzaken
(mini-, jeugd- en seniorencommissie)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button