Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Voorlopige indeling damesteams 2017-2018

Geplaatst op 14 mei 2017 door Wim Plat

De voorlopige teamindelingen voor damesteams (seizoen 2017-2018) kunnen we presenteren. Opnieuw bleek het een behoorlijke opgave om de verschillende teams optimaal in te richten. Dit geldt uiteraard voor (speel)niveau, speelmogelijkheden en kwaliteit maar ook voor cultuur binnen teams (en leeftijdsopbouw). Een aantal speelsters gaan ALTERNO verlaten waardoor een aantal plaatsen in seniorenteams “vrijkomen”. Tegelijkertijd mogen we een groot aantal speelsters uit de ALTERNO jeugdopleiding opnemen in de seniorenteams (zowel in de lijn- als breedteteams). Het is overbodig om mee te delen dat we met de gemaakte keuzes zorgvuldig te werk zijn gegaan en getracht hebben iedere speelster optimaal te plaatsen. Helaas is het onoverkomelijk dat enkele speelsters teleurgesteld zullen zijn in de gemaakte keuzes. Voor speelsters die ingedeeld zijn bij dames 3 en dames 4 zal in de komende weken gezocht worden naar de juiste balans en aansluitend de indelingen definitief worden gemaakt.

Let op: indien je graag een toelichting wil hebben op de gepubliceerde “teamindelingen voor damesteams” dan ben je van harte uitgenodigd op woensdag 17 mei a.s. om 20.45 uur (in de businessclub ruimte).
Voor het merendeel zijn alle teams voorzien van een trainer / coach. Toch verwelkomen we nog steeds heel erg graag nieuwe trainers / coaches! Dit geldt met name voor dames 3, dames 5 en dames 7. Neem gerust contact op indien je meer informatie wenst over het trainerschap bij ALTERNO.

Graag willen we als afdeling Volleybalzaken alle betrokken trainers, “interne” adviseurs, jeugd- en senioren coördinatoren bedanken voor hun enorme inzet in de afgelopen maanden. Zonder kundigheid, geduld, vele uren en creativiteit van deze personen was het publiceren van de indelingen niet mogelijk geweest. Wij hopen dat we met deze voorlopige teamindelingen een goede stap hebben gezet richting een nieuw, sportief en uitdagend sportseizoen 2017-2018! (FM)

klik hier voor de voorlopige indeling van de dames teams

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 mei 2017 door Wim Plat
Share Button
«
»

Laat een reactie achter