Volleybalvereniging Alterno gaat verder met Volleyplus

Lijkt volleybal jou een leuke sport en vind jij extra structuur en persoonlijke aandacht prettig? Dan is Volleyplus iets voor jou!

Volleyplus is een volleybalteam voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar oud die zich fijner voelen in kleine groepen, in een rustige omgeving en met ruime begeleiding. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een vereniging waar je mee kunt doen aan allerlei leuke activiteiten als je dat wil. Tijdens Volleyplus ligt de focus op volleyballen, maar we doen ook andere leuke sporten en spellen. Bovendien staan we open voor jouw eigen ideeën! Het Volleyplus team traint iedere woensdag van 16.30-17.30 in de Alternohal. In de maand februari organiseren we open trainingen, waarbij je gratis drie keer mee kunt doen om Volleyplus te proberen.

Wij, Sabien, Gina, Oscar, Marnick en Kim zouden het heel leuk vinden als je mee komt doen op de open trainingen op 8, 15 en 22 februari van 16.30-17.30 uur. Je kunt hier  zo naar binnen  lopen om vrijblijvend mee te doen om te kijken of het iets voor je is.

Ben je enthousiast geworden? Wees welkom op de training en dan zien we je snel!

Heb je nog vragen of wil je je direct aanmelden? Mail dan naar volleyplus@alterno-apeldoorn.nl.
Waar? Waleweingaarde 101, Apeldoorn

Meer informatie is te vinden op de website: www.alterno-apeldoorn.nl/volleyplus

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button

2 reacties

 • Is Volleyplus de nieuwe AVA concept?Volleyplus biedt ruime begeleiding voor een kleine groep in een rustige omgeving. Worden de jonge spelers hiervoor geselecteerd?
  Er staat “Bovendien staan we open voor jouw eigen ideeën! ” Wordt hier de ideeën van de jonge spelers van 10-14 jaar bedoeld die graag in een “rustige omgeving” willen trainen?

  • Kim trainer Volleyplus

   Beste Roya, het Volleyplus team is niet het nieuwe AVA. Volleyplus is er juist voor kinderen die niet volleyballen voor prestatie, maar plezier beleven aan volleybal wanneer er extra begeleiding, structuur en ruimte wordt geboden vanwege bijvoorbeeld een leerachterstand.
   Met vriendelijke groet,
   Kim (een van de trainers van Volleyplus)