Volle tribunes en volle winst voor Heren 1

Heren 1 heeft weer de volle winst gepakt, dit keer tegen Auto v Oort/Rebelle. Waar het in de uit wedstrijd nog lastig was, had heren 1 thuis geen kind aan Auto v Oort/Rebelle . Met gelegenheid coach Bert Kemkes start H1 met de volgende spelers in de basis: Mathijs, Marco, Jochem, René, Wouter, Marnick en Thom als libero en werd de 1e set met 23-13 gewonnen.

De 2e set ging met dezelfde basisspelers ook naar Alterno (25-20). De 3e set voerde Bert een wissel door: Joëll voor Marco en tijdens de set Rik voor Wouter. Ook de derde set ging uiteindelijk vrij makkelijk naar Alterno met de set stand 25-18.

De laatste set begon als de 3e set maar met Quin voor René op de midden positie, en deze set werd met 25-17 gewonnen, Daardoor blijven de volle vijf punten bij Alterno.

Op vrijdag 6 maart om 21.15 uur speelt heren de volgende thuiswedstrijd en zij hopen dan weer op de volle winst en volle tribunes en clubhuis.

Peter Bredenoort.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Na de wedstrijd was het weer feest. H1 en H4 wisten met leuke afwisselende muziek de Boei weer in een prima sfeertje te dompelen! Leuk dat h7 nog aanschoof! 😉