Met volle passie naar Utrecht

Afgelopen zaterdag speelden we onze uitwedstrijd in Utrecht. Na een lange bespreking maandag en een goede trainingsweek gingen we met volle passie en gretigheid naar Utrecht. Om 20:00 u begon onze wedstrijd in een drukke Galgenwaard sporthal.

Ons doel voor de wedstrijd was om het Utrecht met servesdruk moeilijk te gaan maken. Helaas kantelde dat juist de verkeerde kant op en begonnen we de set al meteen met een 6-0 achterstand op het telbord. Serverend liep het niet en aanvallend kwamen we er niet doorheen. Zo kwam de eerste set op een eindstand van 25-16.

Na veel wisselingen in het veld en met serves die we onder controle konden houden wisten we met vlagen mee te gaan met Utrecht. Toch verloren we wederom de 2e en 3e set met 25-14 en 25-20.

Aankomende zaterdag 4 februari spelen we thuis om 17:30 u tegen Seesing Personeel Orion DS1. Vorige keer lukte het ons bijna om een stunt (2-0 achter, en dan tot 2-2 terugkomen) neer te zetten tegen Orion. Zal het kwartje deze keer naar Alterno vallen? Kom kijken en moedig ons aan!

Groeten, Julia, Dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *