Persbericht: Vertrek Eric Meijer


Persbericht: Het bestuur van volleybalvereniging Dros-Alterno moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste damesteam. De huidige hoofdcoach, Eric Meijer, heeft onlangs aangegeven dat hij voor het volgende seizoen een nieuwe uitdaging heeft gevonden in het buitenland. Zijn nieuwe club zal dit binnenkort bekendmaken.

Eric Meijer staat sinds dit seizoen aan het roer bij het eerste team van Dros-Alterno en trainde daarvoor vier seizoenen de tweede selectie, uitkomend in de Topdivisie. Tevens was Meijer gedurende de afgelopen zes jaren als hoofdtrainer van de mini-afdeling aan Alterno verbonden.

Voorzitter Henk Wijnsma geeft in een korte toelichting aan Eric Meijer met spijt te zien vertrekken: “Het is een mooie kans voor Eric die we hem niet willen onthouden en we wensen hem uiteraard veel plezier en succes hierbij. Tevens bedanken we hem voor alles wat hij de afgelopen jaren voor onze vereniging heeft betekend.“

Ook de scheidende trainer wil iedereen bedanken die de vereniging een warm hart toedraagt en noemt met name speelsters, staf en vrijwilligers en hij wenst Dros Alterno veel succes het volgende seizoen.

Daarnaast geeft Wijnsma aan momenteel in gesprek te zijn met een aantal kandidaten voor de vrijgekomen positie. Binnen niet al te lange tijd hoopt hij namens de vereniging een geschikte opvolger te kunnen presenteren. (JM)

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie