Verslag US

Na twee weken mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen! 2 maart begonnen we met de play-outs wedstrijden, als nummer 2 in de poule mochten we startten. Apollo staat boven aan met 2 punten, daarna komen wij met 1 punt en US zonder punten.

Na 2 weken volle bak trainen was het eindelijk zo ver! We mochten aantreden tegen US in Amsterdam om 20.00. We begonnen de eerste set goed, we hadden alles netjes georganiseerd en serveerden goed. Dit zorgde dan ook voor een 12-25 winst in de 1e set. De 2e set hielden we dit vast en wonnen we met 19-25! Dit betekende een 0-2 voorsprong.

Jammer genoeg konden we dit set 3 niet volhouden en verloren we deze set met 25-23… Ook set 4 ging verloren met 25-22. Op naar de 5e set! We liepen aan het begin van de set achter de feiten aan, 9-5 achter… na een mooie serve serie van Romy kwamen we terug tot 9-9. We hielden dit vast en haalden de set en dus de wedstrijd binnen met 12-25!

Een 2-3 winst! Weer 2 punten binnen, op naar de volgende wedstrijd in de play-outs. We mogen zondag 17 maart thuis spelen tegen Apollo, we hopen jullie dus 17 maart te zien in de Alternhal! We kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken. Anne-Britt en Luna bedankt dat jullie mee waren!

Groetjes dames 1! Daphne Broekhuis

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *