Verslag bekerwedstrijd

Dames 1 2018-2019

Afgelopen zaterdag, 1 december, speelden wij een bekerwedstrijd tegen Regio Zwolle. De wedstrijd begon om 20:00 uur in Landstede sportcentrum. We begonnen de eerste set goed. We speelden vrij uit en met lef. Ook werden de punten gevierd. De afspraken die we van tevoren hadden werden goed opgevolgd. Het blok stond goed en hierdoor pakten we in de verdediging veel ballen. De serve opdrachten werden juist uitgevoerd. De eerste set ging met 20-25 naar Alterno.
De tweede set ging zo door en deze wonnen we met 18-25.

Vanaf set 3 werd het spel wat minder. De afspraken werden minder goed nageleefd, hierdoor kwam Zwolle beter in het spel. We verloren de set met 25-21.
Toen kwam de vierde set, dit was een beetje hetzelfde als de vorige set. Deze set verloren we met 25-20.

We begonnen de vijfde set erg scherp en vol enthousiasme. Er werd een flinke voorsprong genomen. Deze voorsprong hebben we vast weten te houden en we wonnen de set met 10-15. Een 3-2 winst op Regio Zwolle, wat we samen hadden gedaan met goed spel!

Dit betekent dat we door zijn naar de kwartfinale van de beker. We spelen deze wedstrijd tegen Eurosped. Datum, tijd en locatie is nog niet bekend.

Aankomend weekend spelen we tegen Apollo, uit Borne. De wedstrijd begint om 20:00 uur in de Alternohal. We hopen dat jullie ons weer komen aanmoedigen, zodat we dit spel kunnen voortzetten!

Groetjes Froukje Hoenderboom

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *