Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Lid worden

1. Informatie aanvragen

Iedereen kan zich op elk gewenst moment aanmelden als nieuw lid van Alterno. Ben je geïnteresseerd en zou je een paar keer mee willen trainen, vraag dan eerst informatie aan over het gewenste niveau door een interesseformulier in te vullen en/of een mail te sturen.

Mini-volleybal (leeftijd 4-12 jaar)
Bekijk eerst de informatie brochure en besluit of je interesse hebt in een proefles: Download
Voor meer informatie Claudia Cornelies minicie@alterno-apeldoorn.nl
Jeugdvolleybal (leeftijd 12-18 jaar) Jacqueline Koopman jeugdcie@alterno-apeldoorn.nl
Senioren vacature seniorencie@alterno-apeldoorn.nl
Zitvolleybal Jouke de Haan zitvolley@alterno-apeldoorn.nl
Recreanten
Interesse in recreatievolleybal? Bekijk eerst de recreantenpagina: klik hier
Voor meer informatie Rudy van Hedel recreanten@alterno-apeldoorn.nl

 

Samen met de desbetreffende technisch coördinator wordt bepaald bij welk team je mee kunt gaan trainen. Je mag gratis meetrainen tot de eerste van de maand volgend op de eerste training.

2. Lidmaatschap aanvragen

Indien je, nadat je een aantal keren hebt meegetraind, besluit om lid te worden dan vragen we je het volgende te doen:

Ben je tussen de 4 en 12 jaar:
Download dan het proeflesformulier en stuur dit ingevuld naar de minicommissie. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor een definitieve aanmelding ontvang je vervolgens het aanmeldformulier via onze hoofdtrainer. Download
Indien je dan lid gaat worden vul dan het lidmaatschapsformulier voor de mini-afdeling in Download
Ben je ouder dan 12 jaar: Download het aanmeldformulier en stuur dit naar de jeugdcommissie Download

 

Wil je ook competitie gaan spelen, dan kun je dat op het aanmeldingsformulier aangeven. Competitiespelers zijn naast de verenigingscontributie ook NeVoBo-contributie verschuldigd. De ledenadministratie zorgt ervoor dat je wordt aangemeld bij de NeVoBo en je ontvangt een spelerskaart. Je dient zelf te zorgen voor het aanleveren van een digitale pasfoto. Dit kan bij een door de Nevobo aangegeven fotograaf (zie punt 3). Wanneer je van een andere vereniging komt, en al bekend bent bij de NeVoBo, dan graag het NeVoBo-nummer vermelden op het aanmeldingsformulier. Wanneer je nog in het bezit bent van een geldige spelerskaart, dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. De NeVoBo levert in deze situatie namelijk geen nieuwe spelerskaart. Het is altijd mogelijk een nieuwe spelerskaart aan te vragen. Hiervoor wordt echter wel € 5,00 in rekening gebracht. Voeg s.v.p. geen spelerskaarten bij het aanmeldingsformulier

Ondersteunend lid worden: Wil je zelf niet actief gaan volleyballen, maar ben je wel geïnteresseerd in het wel en wee binnen Alterno, dan bestaat de mogelijkheid om ondersteunend lid te worden. Hiervoor dien je eveneens het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie.

3. Digitale pasfoto

De NeVoBo maakt gebruik van digitale pasfoto’s. Leden die een spelerskaart hebben die vervalt, dienen een digitale pasfoto aan te leveren! Voor de pasfoto kunt u terecht bij een fotospeciaalzaak.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 november 2017 door Jos Mulder
Share Button