Senioren

1. Belangrijke informatie

De senioren van Alterno spelen in damesteams of herenteams. Er zijn ca. 17 seniorenteams die onder verdeeld zijn in lijnteams (Dames 1, 2, 3, 4 en 6, Heren 1 en 2) en niet lijnteams. Alle lijnteams trainen minimaal 2x per week. De seniorencommissie stelt per jaar vast welke teams als lijnteam worden aangemerkt. Alle seniorenteams hebben buiten het volleybal bepaalde taken zoals zaalwacht en/of bardienst. Ook wordt er aan ieder team gevraagd om scheidsrechters te leveren voor een bepaald niveau. Indien volwassenen ervoor kiezen om bij Alterno te komen spelen dan moeten ze uiteraard lid worden. Hier is ook contributie aan verbonden. Als er ook competitie gespeeld gaat worden (dus niet als er recreatief wordt gespeeld), is er tevens Nevobo bijdrage verschuldigd. Alle senioren worden aangemeld als lid van de Nevobo. Alles hierover is te vinden op de pagina vereniging>lidmaatschap.

Kijk ook, als je een keertje wilt komen kijken of eens mee wilt doen eerst op deze pagina of neem contact op met de seniorencommissie.

2. Seniorencommissie

Alle trainingen, wedstrijden en activiteiten voor de senioren vallen onder de verantwoordelijkheid van de seniorencommissie. Op de pagina vereniging>bestuur en commissies kun je terugvinden wie er in deze commissie zitten. Alle leden van de seniorencommissie zijn te bereiken via het algemene e-mailadres: seniorencie@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 november 2020 door Jos Mulder
Share Button