Recreanten

1. Algemene informatie

Alterno? Dat is toch die Apeldoornse Volleybalclub waar op hoog niveau wordt gevolleybald?
Ja, dat klopt. Maar Alterno biedt ook onderdak aan mensen die regelmatig lekker een potje volleybal willen spelen op hun eigen niveau. Vrouwen en mannen die de combinatie zoeken van bewegen en de mogelijkheid om in een gezellige omgeving even los te komen van de dagelijkse beslommeringen.
Dat is ook Alterno. En wij noemen dit recreantenvolleybal.

Op verschillende avonden in de week wordt recreantenvolleybal gespeeld in de Alternohal. Er zijn damesteams, herenteams en gemengde teams. Niet elk team beschikt over een eigen trainer. Maar binnen het team is er altijd wel iemand met voldoende ervaring die gevraagd en ongevraagd advies geeft. In een omgeving zonder prestatiedruk en waar fouten maken mag, kunnen spelers aan hun volleybal vaardigheden werken. Het plezier staat daarbij altijd voorop.

Naast de volleybalavonden binnen Alterno doen we al enkele jaren mee aan de Apeldoornse recreantencompetitie. Dit is voor onze recreanten een extra mogelijkheid één keer per maand, op de donderdagavond, aan deel te nemen. Extra kosten? Nee hoor, dat regelen we. Verplichting? Ook niet, dit is gewoon een extraatje voor de liefhebbers.
De inschrijving en organisatie van teams verzorgen de recreanten zelf.

Momenteel hebben wij de volgende recreantengroepen:

Recreanten Dames (R1): dinsdag 21.00 – 22.30 uur
Recreanten Gemengd (R2): dinsdag 21.00 – 22.30 uur
Recreanten Gemengd (R3): donderdag 20.00 – 21.30 uur
Recreanten Gemengd (R4): donderdag 21.30 – 23.00 uur

2. Interesse om mee te doen?

Coördinator voor alle recreantenteams is Gertjan Beumer. Als je interesse hebt om mee te spelen neem dan contact op via onderstaand formulier en e-mailadres.
Kennismakingsformulier Download
Mail: recreanten@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 mei 2019 door Jos Mulder
Share Button