Verdiend volle bak

Zaterdag speelde Dames 3 thuis tegen Morgana DVO Dames 1, een wedstrijd waarin het belangrijk was om zoveel mogelijk punten te pakken. Dames 3 staat al een tijd op plaats 10 en Morgana DVO op plaats 8 met zeven punten onderling verschil.

In de eerste set zijn de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Morgana weet zich naar een voorsprong van 19-14 te werken. Dames 3 weet deze stand echter met goed spel en hard werken om te buigen naar een setwinst met 25-22. Een lekkere start voor de tweede set. Ook hier doen de teams niet voor elkaar onder. Met inzet en geconcentreerd spel zien we een Dames 3 dat gebrand is op winst. En na weken wel regelmatig punten pakken, maar zonder een wedstrijd te winnen is het voor het eigen gevoel van de dames goed als het nu wel gaat lukken. De scheidsrechter doet af en toe van zich spreken door twijfelende beslissingen, waardoor de gemoederen op de tribune oplopen. Dames 3 laat zich hier niet door afleiden en weet ook deze set binnen te halen, 25-23.

De derde set geeft eenzelfde beeld. Dames 3 blijft geconcentreerd en loopt uit. Maar Morgana weet terug te komen, het zal toch niet zo zijn dat de 3e set ….. Gelukkig pakken de dames op tijd door en pakken ook deze set. Met 25-22 is de wedstrijd binnen. Nu afmaken voor de volle winst. In de vierde set zien we Dames 3 de goede lijn vasthouden en ze lopen punt voor punt uit. En met een mooie 25-16 blijven alle punten in Apeldoorn en weet Dames 3 de trend van net niet om te zetten naar volle bak winst. Gefeliciteerd dames!

Voor meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *