Verdien geld voor je eigen teamuitje

Grote Club Actie: Voor Alterno heel belangrijk! Al jaren doen we mee met de Grote Club Actie. Waarom eigenlijk? Omdat dit een belangrijke inkomstenbron is voor Alterno, waardoor we nét dat beetje extra kunnen doen waar anders geen geld voor is. Ook dit jaar doen we natuurlijk weer mee en we hopen op een hogere opbrengst dan vorig seizoen.
Waarvoor gebruiken we de opbrengst?
Onze picknicktafel is aan vervanging toe. We willen er graag 2 nieuwe voor in de plaats. Nu de hele Alterno-omgeving rookvrij is, kan iedereen hier met een gerust hart plaatsnemen.
De best-verkopende teams mogen een deel van de opbrengst zelf besteden
Dit jaar gaan we het anders aanpakken. Teams maken kans om een deel van de opbrengst, 50 cent per lot, zelf te mogen besteden aan een teamactiviteit. Dus verkoop jij als team veel loten, dan kun je veel geld verdienen voor je teamuitje, MITS je wel tot het best-verkopende team behoort. Er is zowel een ‘uitkering’ voor een mini-team als een jeugd-team. Dus stel jij verkoopt als MC4 de meeste loten van alle jeugdteams en dat zijn er bv 150, dan ontvang je maar liefst € 75 voor een teamuitje. Hiervan kun je lekker met je team gaan bowlen, lasergamen, … Dus doe je best, samen, en ga voor het ultieme uitje met je team.
En…..
De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd (tot 13 jaar). Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wordt beloond met een iPad. Kijk voor meer info: https://clubactie.nl/
Ook online kun je loten kopen
Gemakkelijker kan het niet. Vanuit je luie stoel direct loten kopen van Alterno. Ga naar deze link en vul de gegevens in. Koop nu een lot voor Alterno en klik op ‘Steun ons’.

Om online loten te kopen: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *