Veldhuizen stopt einde seizoen

Het bestuur van Alterno laat weten dat Gert Veldhuizen aan het einde van het seizoen stopt als trainer van Coolen Alterno Heren 1. De 55 jarige Veenendaler heeft er dan drie seizoenen als trainer van de hoofdmacht van Coolen Alterno Heren 1 op zitten.  

Toen hij in juli 2013 aantrad werd net bekend dat Alterno als de nummer twee van de 1e divisie alsnog promoveerde naar de Topdivisie. Onder leiding van Veldhuizen werd in het debuut jaar een mooie 2e plaats bereikt. Het seizoen daarna volgde de bekroning met het afgetekende kampioenschap in de Topdivisie. Daarmee leidde Veldhuizen na de vrouwelijke hoofdmacht van Alterno ook de mannen naar de Eredivisie. In het huidige debuutjaar op het hoogste volleybalpodium van Nederland staan de mannen momenteel op een 8e plaats en neemt de attractiviteit van het spel wekelijks toe.

“De reden waarom ik nu al aangeef dat ik ga stoppen”, aldus Gert Veldhuizen, “is dat ik het gevoel heb, dat dit het hoogste punt van de berg is. Mooier dan dit gaat het niet worden en het einde van het seizoen is dan het aangewezen moment om er een punt achter te zetten. Daarnaast gaat Alterno me erg aan het hart. Ik vind het een fijne vereniging en daarom heb ik het ook al in een zo vroeg stadium aangegeven zodat zowel de groep als het bestuur duidelijkheid heeft. Dat verdient deze vereniging. Ik heb deze week zowel het bestuur als de spelersgroep van mijn besluit op de hoogte gebracht. Ik heb daarbij aangegeven dat ik hier wederom een super tijd heb gehad en daarnaast dat ik open sta voor aanbiedingen van andere verenigingen omdat ik ambitieuzer ben dan ooit en graag in het trainersvak actief wil blijven”.

Het bestuur van Alterno wil Gert nu alvast hartelijk danken voor zijn inzet en bijdrage de afgelopen jaren en zal aan het einde van het seizoen op gepaste wijze afscheid nemen van de succesvolle trainer.

Einde persbericht

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 januari 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *