Veel interesse voor het Open voorbereidingstoernooi voor Jeugdteams

Op zaterdag 12 en zondag 13 september organiseren Dros-Alterno en Dynamo met ondersteuning van de Nevobo een voorbereidingstoernooi voor jeugdteams.

Tot dusver hebben 67 teams uit alle delen van Nederland zich aangemeld om op een van deze dagen in Apeldoorn te volleyballen.  

Wil je ook in Apeldoorn volleyballen?

Op 1 juli ontvingen verenigingen in de regio onderstaande e-mail met een link naar een digitaal aanmeldformulier.  Heb je de mail niet ontvangen en wil je graag mee doen, lees dan onderstaande en vul het aanmeldformulier in.


Beste volleyballiefhebber/trainer/coach van een jeugdteam,

Tweede editie van Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi

Vorig jaar ging de 1ste editie van het Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi van start, op initiatief van de Nevobo, Dros-Alterno en SV Dynamo. Dit geweldige toernooi werd georganiseerd als side-event van het EK-volleybal in september en was een groot succes! Hierdoor hebben wij besloten om er als Dros-Alterno en SV Dynamo een gevolg aan te geven en meer teams uit de regio uit te nodigen om aan het voorbereidingstoernooi deel te nemen.

12 & 13 september

Op zaterdag 12 en zondag 13 september zijn de speeldagen. Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Je gaat met elkaar, door het spelen van oefenwedstrijden, je voorbereiden op het komend volleybalseizoen. In verschillende Apeldoornse sporthallen gaat dit toernooi plaatsvinden. Zodra er meer over de indeling bekend is, wordt dit met jullie gedeeld.

Hoe doe je mee?

Geef je team op via het inschrijfformulier. Per team vul je een apart formulier in. Vervolgens krijg je de nodige informatie tijdig toegestuurd!  Voor een bijdrage in de kosten van de zaalhuur  vragen wij € 25,- per team.

We gaan er gave dagen van maken, waarbij het vooral gaat over jeugd, sports and fun!

 Met vriendelijke groet,

Organisatie Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi

Nevobo, Dros Alterno en SV Dynamo.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 21 juli 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *