Van de voorzitter

Beste allemaal, allereerst wil ik jullie en de families er om heen alle sterkte wensen in deze lastige tijd.  We worden er allemaal mee geconfronteerd maar de één meer dan de ander. Het vraagt veel discipline en flexibiliteit om alle maatregelen van RIVM/Overheid op te volgen.

Wat het voor ons als vereniging gaat betekenen is ook nog onduidelijk. Kunnen we medio mei weer volleyballen? Wat betekent dit financieel voor onze vereniging? We weten het nog niet.

Wij hebben jullie recent een bericht over het innen van de contributie gestuurd. In het 3de kwartaal bekijken we hoe het met onze kosten en inkomsten zit van het afgelopen seizoen. Op dat moment kunnen we bekijken of we een deel van de contributie kunnen terugstorten. 

Jullie zullen ook gelezen hebben dat de degradatie van Dames 1 uit de Eredivisie een feit is https://www.volleybalkrant.nl/nieuws/dubbele-promotie-vcn-alterno-en-zaanstad-degraderen

Dit betekende dat we een keus hadden om met twee teams in de Topdivisie te spelen.  Het Bestuur heeft in goed overleg met de technischecommissie en seniorencommissie besloten om Dames 2 in de 1ste divisie uit te laten komen. Hierdoor kunnen we op sportief gebied weer groeien met onze eigen jeugd en onze sportieve ambities waar maken.

Inmiddels zijn er verschillende commissies bezig met volgend seizoen, zowel binnen de mini’s, jeugd en senioren wordt nagedacht over teamindelingen, trainers gezocht etc. Dit gebeurt via beeldbellen, mail etc. Kortom er wordt hard nagedacht en overlegd over de teamindelingen onder de zeer bijzondere omstandigheden van de Corona Crisis. Het streven is om de teamindeling begin mei te communiceren.

Wil je fit blijven tijdens deze periode kijk dan naar de tips en websites die genoemd zijn in de voorgaande Groene Flitsen.

Vanaf deze plek wil ik namens  het bestuur alle mensen, coaches, trainers, ouders, kaderleden bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Als vereniging moeten we het met zijn allen doen en dat is ook afgelopen jaar weer duidelijk gebleken dan jullie dat willen én ook waarmaken. 

Tot slot wens ik een ieder alle goeds toe in deze bijzondere tijd. Mocht je vragen hebben naar ons als bestuur, mail of bel ons dan. 

Henk Wijnsma, Voorzitter VV Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

  • Wat mij betreft blijft de contributie lekker bij Alterno, we hoeven het de vereniging niet moeilijker te maken toch ?

  • Monique,ik denk dat de faciliteiten in de vakantie best wel eens beschikbaar zou kunnen zijn, als er weer wat ondernomen mag worden. Onderhoud wordt nu uitgevoerd, daar is nu mooi de tijd voor.

  • Voor ons geldt hetzelfde; we hoeven geen contributie terug. En goed plan, Robert. Als we weer iets mogen ondernemen en de faciliteiten beschikbaar zijn (normaal wordt de vakantie-periode gebruikt voor onderhoud aan zaal/clubhuis/kleedkamers), gaan we dat zeker doen. Suggesties, ideeën etc, altijd welkom net zoals hulp. Mail het dan naar activiteiten@alterno-apeldoorn.nl

  • Robert Van Loenen

    contributie wil ik absoluut niet terug. Ik hoop dat er meer mensen zijn die er zo over denken. Misschien moetem we in de vakantie tijd af en toe in dien mogelijk mix mix doen. Of gewoon lekker ballen.

  • Misschien moeten wij als leden de contributie gewoon betalen en alles wat er over blijft na aftrek van de kosten de vereniging kan investeren in bijv materialen zo hebven we er toch allemaal plezier van