Van de voorzitter

Het is mooi dat we dit weekend een nieuwe hoofdsponsor bekend kunnen maken. Een sponsor die er voor de gehele vereniging zal zijn. Met deze nieuwe sponsor gaan we een nieuwe fase in. We zullen met hem en met de andere zakelijke partners meer gaan samenwerken. Het is heel belangrijk dat onze zakelijke partners zich betrokken voelen bij onze vereniging, én dat we daar dus in investeren.

Ik wil dan ook alle sponsoren – van klein tot groot – heel hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging.

Met name wil ik Jan Coolen hartelijk danken; fijn dat jij met je bedrijf de afgelopen jaren sponsor wilde zijn van Dames 1.

We stellen het op prijs dat je dit hebt willen doen en onze vereniging al die jaren hebt willen steunen.

De Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen hebben mooie resultaten gebracht. Bij deze wil ik de jeugdcommissie en alle trainers en coaches hartelijk danken voor de extra inzet die is gepleegd. Veel trainen, veel organiseren en goede resultaten. Onze missie om met veel plezier op het hoogste niveau te volleyballen, straalde van de teams af.

We naderen al weer het einde van het seizoen. Nog een aantal weken en dan ligt de competitie weer achter ons. Dames 1 heeft boven verwachting gepresteerd, door tot de dag van vandaag mee te doen om het kampioenschap.

Er gaat komend jaar veel veranderen rondom Dames 1, en (te) veel speelsters verlaten onze club weer na een 1 of 2 jaar hier gespeeld te hebben. Dat vind ik heel jammer en ik hoop dat dit ons volgend jaar bespaard blijft. We gaan starten met een nieuwe staf onder leiding van Eric Meijer en daar hebben we als bestuur alle vertrouwen in. Voor hem een nieuwe stap in zijn carriere en voor ons een goede zaak dat iemand uit onze eigen vereniging Dames 1 gaat leiden. We wensen hem veel succes.

Bij deze dank ik ook de huidige staf en het management van Dames 1. Ali gaat ons na vele jaren verlaten. Hartelijk dank voor je betrokkenheid! Ook Hans Stindt zal stoppen als manager van Dames 1. Hans bedankt voor je grote inzet en betrokkenheid bij het team en bij Alterno.

Tot slot nog even terugkomen op het bericht dat ik op de site heb geplaatst over een mogelijke nieuwe locatie voor onze vereniging.

We zijn goed in gesprek met de gemeente Apeldoorn en hopen direct na de zomer aan de leden een eerste voorstel te kunnen neerleggen welke kant het opgaat.

Tot slot wens ik iedereen nog veel volleybalplezier de komende wedstrijden.

Henk Wijnsma, voorzitter Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties