Van de jeugdcommissie

Nadat in september een fantastisch leuk voorbereidingstoernooi was georganiseerd door Alterno, Dynamo en Nevobo als startschot voor het begin van het nieuwe seizoen, nadert nu al weer het einde van de eerste seizoenshelft voor de jeugd. En wat een seizoenshelft! Met nog 1 wedstrijd te gaan is JA1 al kampioen en staat MB1 er super goed voor om kampioen te worden.  JB1 is gepromoveerd. 

De extra trainingen voor spelers die maar één keer in de week trainen zijn weer begonnen. De spelers worden getraind door niet de minste. De trainer en speelsters van Dames 1 zetten zich volledig voor deze trainingen in. En hoe leuk is het, om eerst naar je heldin te kijken bij een eredivisie wedstrijd om vervolgens een training van haar te krijgen. We krijgen positieve reacties van zowel de speelsters van Dames 1 als van de spelers die de training krijgen. Vrijdag 13 december was de laatste training van dit jaar en de trainingen zullen weer in januari starten. Mocht je je nog niet hebben opgegeven en lijkt het je leuk, stuur dan een mail naar de jeugdcommissie.

 De voorbereidingen voor de Open Club Kampioenschappen 2019/2020 zijn in volle gang. Enthousiaste trainers staan voor de teams en van de meeste teams is de selectie bepaald en zijn de eerste trainingen begonnen.

Dit jaar zullen alle Open Club teams in een nieuw Open Club wedstrijdshirt aantreden met dank aan onze sponsoren.

De eerste ronde van dit kampioenschap is op 4 januari 2020.  Er zijn 8 teams ingeschreven. JA, JB, MA en MB zijn vrijgesteld voor de 1e ronde en die mogen tijdens de halve finale op 15 februari aan de bak.

 JC, MC, JCMV en MCMV starten wel op 4 januari. Deze teams zullen afreizen naar Sneek, de Lutte en Eibergen.  

Als voorbereiding op dit kampioenschap zullen de Open Club teams ook deelnemen aan voorbereidingstoernooien. Op zondag 22 december treden onze JCMV en MCMV teams aan in onze eigen Alternohal. De spelers en speelsters zouden het erg leuk vinden als jullie komen supporteren.

Van vrijdag 27 december tot en met 29 december is in het Omnisport het Internationale Jeugdtoptoernooi van Dynamo. Tijdens dit toernooi zal de Alternohal omgetoverd worden tot slaapzaal voor de vele (internationale) spelers die deelnemen aan dit toernooi. Al onze Open Club jeugdteams van A tot en met C zullen deelnemen aan dit toernooi. Mocht je na de kerst genoeg hebben van het bankhangen, kom dan ook deze teams aanmoedigen.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goed en sportief Nieuwjaar toe.

 Jeugdcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 december 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *