Van de activiteitencommissie

Slotfeest Alterno: zaterdag 26 mei: De voorbereidingen zijn in volle gang. Een grote groep meedenkers en meedoeners is bijeen getrommeld en binnenkort is de 1e vergadering. Wat wordt het thema, hoe gaat de aankleding eruit zien, doen we nog iets speciaals,…. Kortom, allemaal nog openstaande vragen die de komende weken worden ingevuld. Dus noteer vast de datum: zaterdag 26 mei is er voor alle Alterno-leden en introducee het knallende slotfeest. De komende weken zullen we iedere keer een tipje van de sluier oplichten, zodat vast warmgelopen kan worden op een swingende avond.
Of er nog meer activiteiten plaats gaan vinden in de vorm van ‘Week van Alterno’ is nog niet helder. Bemensing zal hier het grootste struikelblok zijn. Dus heb je zin om te helpen, meld je dan bij de activiteitencommissie. activiteiten@alterno-apeldoorn.nl

Finale Open Club: gezamenlijk eten
Net als vorig jaar zullen we weer met alle teams die hebben deelgenomen aan de Open Club kampioenschappen én hun ouders/ broertjes en zusjes/ opa’s en oma’s , gezamenlijk afsluiten in de kantine. Na een sportieve dag, met hopelijk wat hoogtepunten, is het goed het nationale toernooi af te sluiten met een maaltijd. Nadere informatie volgt nog via de coaches/trainers.
De finale dag is zaterdag 31 maart.

Jeugdkamp: 29- 30 juni en 1 juli
De organisatie is al aan het nadenken over het programma. Noteer vast in je agenda om samen met je teamgenoten naar het welbekende Jeugdkamp van Alterno te gaan. Prachtig, slapeloos weekend in Heino waar je geweldige herinneringen aan overhoudt? Binnenkort volgt er meer informatie.

Plastic scheiden: doen we thuis toch ook??
We hebben in de kantine speciale containers staan om plastic van overig afval te scheiden. Helaas herkent niet iedereen de juiste container. En dat is jammer. Want ook wij hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dus… doe net als thuis en gooi het plastic in de container die daarvoor is bedoeld.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *