Valenti bij selectie Dames 1

Persbericht: Alterno versterkt zich met jeugdspeelster! Het management van Coolen Alterno is verheugd opnieuw een speelster voor het komend seizoen te kunnen aankondigen. Vanuit het 2e damesteam van Alterno komt Gina Valenti als passer/loper over naar het eerste damesteam.

De 18-jarige Gina is afkomstig uit de jeugdopleiding van Alterno en heeft een aantal selectieteams binnen de vereniging doorlopen. De afgelopen 2 jaren heeft zij in dames 2 in de Topdivisie gespeeld.

Ali Moghaddasian is ingenomen met de komst van Gina: “voor Alterno is het belangrijk dat speelsters uit de eigen jeugdopleiding doorstromen naar het 1e damesteam. Voor Gina is het een mooie uitdaging om op Eredivisie niveau aan de slag te gaan. Dit doet recht aan de progressie die ze de afgelopen jaren heeft laten zien.”

“ik volleybal vanaf mijn 6e bij Alterno” aldus Gina “Ik heb de laatste 2 seizoenen in Alterno dames 2 gespeeld. Ik ben heel erg blij dat ik de kans krijg om mij verder te ontwikkelen in dames 1 binnen mijn eigen vertrouwde vereniging. Ik kijk erg uit naar volgend seizoen!”

We verwachting binnen zeer afzienbare tijd meer namen voor de selectie van Coolen Alterno Dames 1 bekend te kunnen maken.

Einde persbericht (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie