Update nieuwe kleding

Even weer een update vanuit de Kledingcommissie. De bestelling voor de nieuwe wedstrijdshirts is de deur uit. Dit betekent dat Tempelman en Erima aan de slag gaan om het speciale Alterno wedstrijdshirt te gaan maken. Dit shirt is door William van Luttikhuizen (WvL Design) speciaal voor Alterno ontworpen. Daarmee zijn wij dus onafhankelijk van de looptijd van de standaard-shirts die in de collectie van Erima gebruikt worden en de hele vereniging van mini’s tot senioren hebben hetzelfde shirt. We hebben ook de kleuren zelf kunnen bepalen.

Het is een zgn. gesublimeerd shirt, wat betekent dat alle opdruk ineens wordt aangebracht. Dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien zijn gelijk de logo’s van de shirtsponsors opgedrukt. Dit zijn DROS, Wenz-Uitvaart, verkeerschool De Weerd en Tempelman. Zij zijn dus de komende jaren de shirtsponsor van Alterno.

Als de shirts in augustus geleverd worden, gaat de kledingcommissie per team een tas met shirts samenstellen en uitdelen. De bedoeling is dat deze shirts na iedere wedstrijd weer verzameld worden in de tas en door één persoon gewassen worden. Zo houden we de kleur en kwaliteit goed. Het shirt blijft eigendom van de vereniging, dus wees er zuinig op.

Het is de bedoeling dat de leden zelf een eigen wedstrijdbroekje aanschaffen bij Tempelman. Hier wordt dan het Alterno-logo op gedrukt. Daarmee  hebben we als vereniging helemaal een uniforme uitstraling.

Tevens zal er een webshop geopend worden,. Hier kan ook het wedstrijdbroekje besteld worden.     In deze webshop zijn ook allerlei ander volleybal gerelateerde spullen te kopen, zoals trainingsshirts, kniebeschermers , trainingspakken, inspeelshirts etc. Dit kan natuurlijk ook altijd direct bij Tempelman in de winkel. Van alle spullen die bij Tempelman besteld worden, zal de vereniging ook weer een bijdrage krijgen.

Zodra de webshop in de lucht is zal dit op de site worden vermeld.

Voor vragen neem dan contact op met de kledingcommissie kleding@alterno-apeldoorn.nl

Mocht jij voor jullie team een “teamsponsor” weten voor inspeelshirts, trainingspakken , etc. neem dan contact op met de Sponsorcommissie sponsorcie@alterno-apeldoorn.nl . Zij weten alles met betrekking tot de mogelijkheden.

Kledingcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties