Update kledingcommissie

Tijdens de ALV van 10 november is door Daniel van Bruggen een presentatie gegeven van een nieuw wedstrijdshirt voor de vereniging. De aanwezige leden hebben goedkeuring gegeven aan het voorstel en vanaf dat moment is de kledingcommissie aan de slag gegaan om dit verder uit te werken. De bedoeling is dat vanaf het nieuwe seizoen alle competitie spelende leden een wedstrijdshirt vanuit de vereniging krijgen. Hiermee wordt een uniforme uitstraling gerealiseerd. Bovendien wordt voorkomen dat indien een bepaald shirt uit de collectie van een leverancier gaat, er weer gezocht moet worden naar een nieuw shirt. Tevens hebben we als vereniging een uniek shirt, speciaal voor Alterno ontworpen. Op het shirt komen een aantal sponsoren te staan die een bijdrage hiervoor geven. Dit wedstrijdshirt is zowel bedoeld voor de senioren, jeugd- en minileden.

Jaarlijks wordt aan het begin van het seizoen een tas uitgereikt aan de trainer / aanvoerder van het team, met daarin de wedstrijdshirts. Deze tas dient dan aan het einde van het seizoen weer te worden ingeleverd. De shirts blijven dus eigendom van de vereniging. De vereniging zorgt er ook voor dat een versleten shirt wordt vervangen.

Door William van Luttikhuizen is een ontwerp gemaakt voor een groen shirt en een libero-shirt. Deze ontwerpen worden momenteel als proef gemaakt, zodat op basis van een echt shirt de definitieve goedkeuring kan worden gegeven. Tempelman gaat de nieuwe shirts leveren. Zodra de proefdruk er is zal deze op de site te zien zijn. Een tipje is al te zien in de beide plaatjes.

Na goedkeuring zal de bestelling in gang worden gezet. Dit betekent dat tijdens de vakantieperiode door de kledingcommissie de verdeling van de shirts per team in gang wordt gezet, zodat alle teams voor de eerste wedstrijd hetzelfde wedstrijdshirt hebben.

Tempelman gaat ook een website speciaal voor Alterno-leden inrichten. Via deze site kunnen leden met korting volleybalspullen kopen. Dit betreft o.a. broekjes, kniebeschermers, trainingspakken, bidons etc. De broekjes moeten via deze site besteld worden, omdat er een Alterno-logo op komt te staan. Van alle spullen die via deze site gekocht worden, krijgt de vereniging ook een bijdrage.

Zodra er meer nieuws te melden is, houden wij jullie op de hoogte.

De Kledingcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 april 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *