Uitbreiding selectie Dames 1

Het management van Dros-Alterno dames 1 maakte vandaag bekend dat de selectie met twee speelsters is uitgebreid. Hierdoor is het totaal aantal speelsters van de ploeg van hoofdcoach Eric Meijers nu op elf gekomen.

Bijzonder verheugd is Meijer over het vastleggen van Romy Hietbrink voor komend seizoen. De midspeelster maakte afgelopen jaar al deel uit van de succesvolle ploeg die beslag wist te leggen op het zilver in de nationale competitie. “Met het doorgaan van Romy, krijgt het sterk verjongde team de nodige ervaring binnen, die we komend seizoen goed kunnen gebruiken,”zegt Eric Meijer. “Het doorgaan van Romy was nog even onzeker in verband met haar werksituatie, maar nu is er gelukkig duidelijkheid.”

Tweede nieuwe gezicht bij de eredivisieploeg is geen nieuw gezicht binnen de vereniging. De technische staf heeft namelijk besloten om Froukje Hoenderboom door te schuiven vanuit het tweede team. Hoenderboom is na Visser en Broekhuis, de derde speelster die deze stap voor komend seizoen maakt. Hoenderboom, 18 jaar, zal gaan spelen op de passer/loper positie en is na twee jaar topdivisie, klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan op het hoogste podium van Nederland.

Momenteel is het management van Dros Alterno Dames 1 nog in gesprek met een aantal speelsters, maar daarnaast wordt er ook nog gezocht naar extra aanvulling van buitenaf. Heb je interesse of wil je meer weten, dan kun je je melden bij Alex Vlessert (teammanager).

Einde persbericht (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *